Korkealaatuinen Catering ja pitopalvelu Turussa

On monia erityisiä hetkiä elämässämme, joita haluamme juhlistaa herkullisella ruoalla ja ainutlaatuisilla kokemuksilla. Tästä syystä on tärkeää valita oikea kumppani näiden tärkeiden tilaisuuksien tarjoilujen suunnitteluun ja toteutukseen. Turun seudulla toimiva 3. Linja on erinomainen pitopalvelu, joka on erikoistunut luomaan täydellisiä tarjoiluja sinun toiveidesi ja tilaisuutesi tarpeiden mukaan - aina intohimolla, ammattitaidolla ja hymy huulilla.

Olipa kyseessä tunnelmallinen illallinen kahden kesken tai mahtava tuhannen hengen megatilaisuus, 3. Linja panostaa aina tinkimättömään laatuun ja huippuluokan palveluun. Hyödynnämme parhaita raaka-aineita, luomme yksityiskohtaisesti hiotut maut ja tuomme ammattitaitoisen otteemme jokaiseen tilaisuuteen. Tämä takaa, että sinun juhlastasi puhutaan vielä pitkään.

3. Linja ei tarjoa ainoastaan catering-palveluja, vaan voit myös tilata kauttamme kokin kotiisi valmistamaan upean illallisen, joka saa vieraasi ihastumaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia teemallisia menuvaihtoehtoja, jotta voit räätälöidä tilaisuutesi juuri haluamallasi tavalla.

Valitsemalla 3. Linjan pitopalvelun takaat unohtumattoman ja ikimuistoisen elämyksen itsellesi ja vieraillesi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan yhdessä täydelliset tarjoilut seuraavaan juhlaasi!

KOKONAIS­VALTAINEN PALVELU

Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta – henkilökunta, astiat, pöytäliinat ja kattauksen.

LUOTETTAVUUS JA LAATU

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen prioriteetti – voit luottaa siihen, että tarjoilu ja palvelu ovat aina korkealaatuisia.

AMMATTI­TAITOINEN HENKILÖ­KUNTA

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka takaavat sujuvan juhlan järjestämisen.

Catering ja pitopalvelu menut

3. Linjan pitopalvelun menut on huolella suunniteltu tarjoamaan monipuolisia ja herkullisia makuelämyksiä kaikille juhlijaille. Tarpeen mukaan räätälöimme menut toiveittesi mukaan ottaen huomioon myös erityisruokavaliot. Tarjoamme laajan valikoiman alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia, joista voit koota juuri sinulle sopivan menun.

Meiltä löytyy niin perinteisiä kotimaisia herkkuja kuin kansainvälisiä makuja, kaikki valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Suunnittelemme menut aina sesongin parhaita raaka-aineita hyödyntäen, ja voit valita menun esimerkiksi buffet-, cocktail- tai à la carte -tyyliin. Tutustu valmiisiin menuehdotuksiimme ja ota yhteyttä!

Catering ja pitopalvelu menut
Catering Buffetkone

Cateringin suunnittelu

Jos etsit catering- ja pitopalveluita Turussa, ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopivat herkulliset ja korkealaatuiset tarjoilut.

Suosittelemme kokeilemaan Buffet-konetta, jonka avulla voimme antaa tarkan tarjouksen antamiesi tietojen perusteella

Meistä

3. Linja on Turussa toimiva catering- ja pitopalveluyritys, joka on vuosien varrella kasvanut intohimoisesta pienestä tiimistä alan johtavaksi toimijaksi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia ruokaelämyksiä kaikenlaisissa tapahtumissa, niin yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa kuin suurissa tapahtumissa.

Meidän tiimimme koostuu intohimoisista ja ammattitaitoisista ihmisistä, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja haluavat tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan jokaiseen tilaisuuteen yksilöllisen kokemuksen.

Ravintola kolmaslinja tiimi

Kuvia pitopalvelusta ja cateringista

Tutustu upeisiin juhlakattauksiin, herkullisiin ruokakuviin ja onnistuneisiin tilaisuuksiin