Pitopalvelu & Catering häihin - Turku

Luo onnelliset ja ikimuistoiset häät vaivattomasti. Järjestäessäsi elämäsi tärkeintä juhlaa, voit luottaa siihen, että 3.Linja Cateringin kokeneet ammattilaiset huolehtivat kaikista yksityiskohdista suurella sydämellä. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme olleet mukana toteuttamassa satoja onnistuneita häitä, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin ne ihmiset, joita olemme olleet mukana juhlistamassa. Pääsääntöisesti teemme catering-palveluja Turussa ja Varsinais-Suomen alueella, mutta toisinaan jopa Helsingissä saakka.

Anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan herkullinen menu, joka täyttää toiveesi ja ylittää odotuksesi – stressittömästi.
Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin suunnitelmistasi!

Hääcateringeja 10 vuoden kokemuksella

Hääjuhlassa jokainen hetki on ainutlaatuinen ja ruoan tulee heijastaa juhlanne tyylikkyyttä ja lämpöä. 3.Linja Catering ymmärtää tämän täydellisesti ja tarjoaa joustavaa palvelua, joka mukautuu juuri sinun toiveidesi mukaan. Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua yksityiskohtien suunnittelussa, jotta juhlasi etenevät sujuvasti. 

Tarjoamme monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja – valitse herkullinen buffet, joka tarjoilee runsauden eri makuja tai nauti henkilökohtaisesta palvelusta ja tyylikkyydestä lautastarjoilun kautta. Kokeneet tarjoiluhenkilökuntamme varmistavat, että tarjoilu sujuu moitteettomasti, ja baarimme ammattitaitoiset baarimestarit mixaavat juomat, jotka täydentävät juhlaanne.

Lisäksi yhteistyökumppaniemme ansiosta voimme toimittaa kaikki tarvittavat astiat ja pöytäliinat, jotka sopivat toiveidenne mukaisesti häiden teemaan ja värimaailmaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro unelmiesi hääpäivästä – 3.Linja Catering auttaa sen kaiken toteutumisessa.

Yhteystiedot Menut

Hääkattaus

Lue hääparien palautteita toteuttamistamme cateringeistä


Hääjuhliemme ruoat olivat erittäin herkullisia sekä laadukkaasti ja näyttävästi laitettu esille. Tarjoilut saivat erityismaininnan myös häävierailtamme. Tarjoiluhenkilökunta oli ammattitaitoista, joustavaa ja iloista. Kaikki hoitui, vaikka juhlamme menivät yliaikaan. Kaikenkaikkiaan yhteistyö oli joustavaa ja kaikki tehtiin mieltymystemme mukaisesti.

Inka ja Lassi - VPK-talo Turku 08/23

Arvostamme ammattimaista palveluanne hääjuhlassamme. Ruoka oli herkullista ja esillelaitto oli kaunis ja näyttävä.
Henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys tekivät vaikutuksen.

 Minna ja Nico - Manilla 07/22

Haluamme kiittää hääjuhliemme onnistuneesta ruokatarjoilusta. Ruoat olivat maittavia ja esillepano miellyttävää.

Tarjoilu oli sujuvaa ja henkilökunta oli ystävällistä.

Tuulia ja Janne - Villa Wolax 06/23

Buffetkone

Suosittelemme myös kokeilemaan buffetkonettamme, jos valmiit häämenun vaihtoehdot eivät olleet mieleisiä. Buffetkoneella saatte luotua juuri teille sopivan catering-kokonaisuuden häihin- voit valita mm. herkulliset ruoat, astiat, pöytäliinat, tarjoilijat ja kuljetuksen ja saatte nopeasti tarjouksen valintojen perusteella.

Siirry Buffetkoneeseen

Lähetä tarjouspyyntö hääjuhlistasi

Lähetä tiedot alla olevan lomakkeen avulla ja annamme tarjouspyynnön juhlistasi!